helgen

Helgen har faktist varit helt okej, i fredags tog jag de lugnt & kollade på Let´s dans finalen, kalle va hos en killkompis & åt pizza & tog några öl.
I lördags tog jag & familjen en tripp till enré, inhandlade ett par chinos brallos & ett par sandaler som jag ska ha i sommar, kollade på ett par sandaler i de lite dyrare sko affärerna & där gick dom på 500-600, & så gick jag till den där billiga sko affären som ligger längst ner i gången på 2 a vån, där kostade ett par liknande bara 169 kr, så de blev dom ;). billigt & bra. chinos brallorna skulle gå på 300 kr, men fick dom för 150 kr, eftersom Sandra va såå snäll & gav mej 150 kr rabatt så där tjänade jag lite pengar.

på kvällen åkte vi hem till mormor på middag, de va väldigt trevligt. Nu fick ju Denise ( brors flickvän) en syn på hur dom va hehehe, vi hade väldigt kul åt mormor, hon & göran e vääällldigt roliga hahah... Sedan körde jag hela vägen hem till skurup, sov över där så att kalle kunde få sova ifred, för han skulle jobba natt dagen efter.

va i skurup till 3 sen åkte vi hem, tog de ganska lungt på kvällen. Sorterade ut ALLA Leopolds kläder, de blev många kassar, har bestämt mej för att lägga in dom på blocket nu i veckan, ska lägga in anons på babygym,babysitter & bombo sittern också...

Idag va jag hos tandläkaren stötte på Cornelia där också, mkt trevligt. Så klart hade jag hål, som vanligt. Jag tror att jag aldrig har varit där utan att ha hål. Usch aja mej, snacka om att jag äter dåligt, för hon sa att jag va väldigt duktig på & hålla dom rena, men maten påverkar jätte mkt.

Imorrn blir de öppna förskolan, sen börjar leo på Miniplask på kvällen, ska bli kul & se vad dom ska göra där...

Ha de bra kram

att vara under bordet är kul


blivande gitarrist

lämnad e 1 min, kommer tillbaka till kaos

Lyckas välja rätt film att slicka på (porrfilm)
.. hur lyckas man??

min plutt i badet

chinos & sandaler









Mer än vad jag visste

Ställde mej på vågen innan i morse, sist jag vägde mej vägde jag mellan 74-75  gissa vad jag väger nu???
69,7 weeeeeeeeeeeeiiii kan inte fatta de... började tro att de va nått fel på vågen eller nått, för jag har verkligen inte märkt nånting när jag tittar mej i spegeln, & ingen annan har sagt nått, eller jo johanna sa de på öppna förskolan ioför sej ;)

aja, vi får se om de blir fler kilo, jag dricker ju pulver 1-2 ggr om dagen sen äter jag antingen lunch eller kvällsmat. så tydligen hjälper de. för jag vägrar att sluta äta mat helt + jag äter godis på helger också. men men... :)

Idag va vi hos tandläkaren förförsta gången med leo, de berättade om hur man ska ta hand om hans tänder osv.
sen under dagen har jag bara legat & vilat, e helt slut i kroppen & har sån huvudverk, så kalle e ute & går en runda med leo nu så jag kan vila, men ändå sitter jag här, hmm...
Ikväll ska vi hem till hans föräldrar & hälsa på, har inte vatt där på flera månader :/

ses kram

ARG

Idag e du ju lön, fick jag nån lön???? neeeeeeeeeeeeeeeeej jävla försäkfringskassa, jag e så jävla arg.. & kalle får inte sina jävla pengar förrän den sista, & vi har 0 kr... jag får panik.... jag e så jävla trött på allt....


Jag är så himla trött

Jag är så himla trött på alla problem, e de inte mina egna problem så e de släktens problem. Jag e helt slut på allt skit som håller på & hända.
Jag blir inblandad i nästan de mesta, & jag hamnar alltid i kläm, vilken sida jag ska stå på osv... så klart så står jag på rätt sida, enligt mej då hehe....
Allt gör att jag har svårt att tänka, svårt att fukosera mej, svårt att ta hand om Leopold. Jag blir tokig snart.

Jag vill bara kunna sluta tänka på alla andra & bara fukosera på mej själv & vad jag vill & tycker.
De e så svårt. Man vill inte såra någon, men i slut ändan så e det alltid någon som blir de.

Till nånting helt annat. Leo har blivit jätte jobbig om nätterna, Han vägrar ligga still när han sover & gnäller hela tiden i sömnen, tillslut tycker han de e så jobbigt så han vaknar. Jag försöker ge honom lite vatten för & se om de hjälper, men de hjälper inte, han vill bara ha velling så fort han vaknar. & nu vill han ha de varje gång han vaknar & de e mer än 3 ggr om natten, han skriker om han inte får vellinge. Men vad ska jag göra??? jag blir tokig, jag får ingen sömn över huvud taget. & nu e de ca en månad kvar innan jag börjar jobba, ska jag hålla på & gå upp flera ggr om natten när jag själv ska gå upp halv 5 för & jobba.? Hur ska de sluta då? jag kommer gå in i väggen.
har verkligen försökt med de mesta för att han ska kunna sova lungt, men inget tycks hjälpa. Tips NÅGON??


& så STORT GRATTIS till min lilla Majsan som fyller  25 år idag
Älskar dej gumman pusspuss

Majsan & jag




Tjabba

Äntligen märker man att våren e på väg. Jag snjuter som bara den nu den sista tiden jag ska vara hemma. Har fullbokat nästan de flesta dagar i veckan. Man måste ju passa på & göra så mkt som möjligt med Leo nu innan man börjar jobba.
Har börjat gå till öppna förskolan i bunkeflo, nått jag ångrar att jag inte gått till tidigare. Det är verkligen jätte trevligt & vara där.

Idag va vi först på öppna förskolan, sen åkte jag & majsan hem till hennes mamma & hälsade på, vilket hon uppskattade väldigt mkt. jag fick sånna sommar känslor idag när vi åkte hem dit. Man ville bara ner till klagshamnstranden & bada, men lite för tidigt än ;)

Imorgon ska jag & leo med & bada i limhamn, ska bli väldigt trevligt. Funderar på om jag ska packa med lillemans arm muffar & öva lite, han tycker fortfarande inte om att ha dom på sej, han trivs bättre med badring, men ska nog ta med dom ändå :)

sen vet jag ej om jag ska till mamma & pappa på kvällen, eller om jag ska åka till de nya köpcentret Èntre & kolla på när Kevin uppträder.. Vi får se helt enkelt. Lördag blir de foto i vattnet, sen vet jag inte vad vi ska hitta på, kalle ska jobba natt nu i 6 dagar i rad, så jag & leo får hitta på nått själva....  Söndag blir bara tvätt & städ.

Ha en trevlig helg..
Kram kram








Nu så

Nu e de full rulle här hemma kan ni tro. Min plutt kan krypa & nu hittas de på hyss hela långa dagarna. Man får springa upp & ner hela tiden efter honom. Man har ju alltid gått här & längtat att han ska börja krypa, men nu har de gått 3 dagar & jag e helt slut redan, & nu ska man jaga honom i flera år ;) hihi men de e kul.

Va på 50 års kalas idag, så himla trevligt. De blev en del tårar också när talen kom upp. De va en nära bekant till oss som fyllde år, han & pappa hade ett företag ihopa i 18 år, så vi har vuxit upp tillsammans & jag har umgåts med hans dotter & så.
Han har precis fått reda på att han lider av prostata cancer & nu går han & strålar sej. jag hör bara dåligt om just den cancern & jag ber till gud att han ska överleva detta, men de e inte många som gör de tyvär.

Cancer e skit, snart lider alla mer eller mindre av de. Nästan alla familjer har någon som lider av cancer. Jag har min mamma, & jag önskar av hela mitt hjärta att hon kommer klara sej ur de här. De e jobbigt & gå & vänta hela tiden på svar, men de e nått vi får leva med. Imorgon ska hon röntga sej igen, kolla så att cancern inte har spridit sej mer, man e så nervös & så ska man vänta flera veckor innan svaren kommer. Hemskt.
Jaja men ni får ha de bra
kram

Va på ikea i veckan & inhandlade lite. strunta i de som e på väggen, de ska bort ;)



Hyss på gång


Leos nya krypstil



                                        

Veckan!

Helgen va jätte mysig faktist. Fredags minns jag inte vad vi gjorde, va nog bara hemma. sen i lördags åkte jag & Leo hem till mamma & pappa, åt gott & tittade på melodifestivalen & bara mös. Vi låg över där över natten. Nu e huset helt iordning i alla rum. Skönt för dom & börja bo helt nu. de har verkligen blivit fint där. I söndes Åkte sedan jag & leo hem till majsan en stund. Hade inte träffas henne på ett bra tag så de va på tiden. Åt goda smörgåsar & pratade en del. :) Mkt mysigt.
i måndes tog jag & leo en sväng till burlöv center & kollade runt. köpte spikar så man kunde spika upp alla våra sladdar som bara ligger längst golvet. hemskt ser de ut. Fattar inte att jag kunnat ha de så. ska sätta upp sånna sladdlister men har inte råd till de just nu, så de fick bli sprikar så länge. men de blev hur bra som helst. För nu kryper leo runt hela tiden & gnager på sladdarna & då måste dom sitta fast så han inte kan göra de...
sen på kvällen kom kitty hit & höll sällskap, lika trevligt som vanligt & mkt bus.

Igår Följde vi äntligen med på öppnaförskolan med Johanna & elliot. Vaaarför har jag inte gjort de tidigare, de va väldigt trevligt. Nu fick man liksom lite panik i brallan eftersom leo börjar på dagis om 7 veckor, så då måste vi passa på & följa med dit. de e bra för leo också & vänja sej med att träffa andra barn nu också, så han inte blir rädd när han väl kommer till dagis. Väl på öppna förskolan dyker Elsa (kalles mormor) upp. Hon hade varit där på nån gudkänst eller va de va. Hon va så stålt över att visa upp leo för gamlingarna hehehe....
sen va de babysim på kvällen, näst sista gången, allt gick jätte bra & leo hade så himla kul. nästa lördag ska vi fottas, ska bli jätte kul... sen får vi se om vi kan börja på mini plask, för jag kom ju på de att jag har ju börjat jobba då... & då kan jag ju bara på sena kvällar, & jag har redan anmält mej men vet ej tiden & de går inte & ändra sej nu. Dumt då om vi inte kan.. dä ryker 1400 kr..... aja de fixar sej...

Idag va vi hos mormor, kom dit vid 10, åt god frukost, sen blev de lunch, sen vid 2 stack jag, majsan & kitty till nova lund. Hittade jag några kläder? neeeeeeeeej, de finns inte i min storlek, faaaan vad jag e fet

sen nu ikväll gick jag & madde & åt på jensens & hade en riktig mys middag. så hila trevligt.
Aja ska till jobb i morgon, nervös. ska fråga när jag får börja jobba....

ha de kram





mammas & deras nya spis... mee like


Bilder från idag







godnatt






Min kille har blivit så stor

Min älskade Leopold!
Igår blev han 10 månader, Stort grattis tills dej min älskling. Kan inte förstå att det har gått 10 månader sedan jag låg & krysta ut honom, De va den lyckligaste dagen i mitt liv då han kom till.
Dessa månaderna har varit fylld av glädje varje dag så fort man öppnar ögonen på morgonen så får man ett stort leénde framför sej. de leéndet förgyllar hela dagen.
han gör mej så lycklig. Utan honom e inget liv, de har jag insett nu. Han e en del av mej & han är mitt liv.
Jag kan inte beskriva den kärlek jag känner för honom, finner inga ord. Bara att den e såå ENORMT STOR.
Kärleken till sitt barn e den största man kan ha, den klår inte kärleken till  den man lever med, eller till sina föräldrar, utan den e så mkt mer.
Ni som inte har barn kommer förstå de så fort ni själva får barn.

Nu har Leopold fått dagis plats, han börjar den 4 maj på Ribersborgs förskola. Lite längre bit här ifrån dock, men de får duga. Så därefter börjar jag jobba, ska bli så skönt & komma tillbaka till alla mina arbetskamrater. man saknar dom nått enormt, iallafall de flesta där ;)
de e många nya så dom känner jag inte.

Igår va vi på babysim, Kitty va med & badade. Leo va duktig som vanligt, nu e de bara 2 ggr kvar sen börjar han på miniplask :)

Idag har jag storstädat lägenheten, städat spisen sånt man inte gör så ofta (hmm) & massa andra saker.
Va på BVC med leo på 10 månaders kontroll. Allt såg jätte bra ut & han gjorde allt som en vanlig 10 månaders bebis brukar (förutom att resa sej själv dock) men de e såå olika från person till person.

Imorrn händer de inget speciellt. Tråkigt. ska väl ut & gå en sväng om vädret tillåter, gå & kolla leos dagis eller nått.

Men ni alla får ha de bra
kramkram

Usch hemskt

fick precis ett samtal av kalle, då han va på väg till jobbet. väl på tåget dit så stannar de konstigt då dom säger i högtalarna att en person har hoppat ut framför tåget så dom körde på personen. Fy vad hemskt & veta att de ligger fullt utav männskobitar under dom som sitter på tåget. De tråkigaste e att för 5-6 år sedan hände detta kalles bästa killkompis. Han blev på körd av ett tåg. Så där drogs det upp gamla hemska minnen för honom nu när han va på detta tåget. Jaja han kommer inte kunna komma in till jobb på ett bra tag ikväll iallafall, de väntar på polis & allt, & detta kommer säkert ta flera timmar, för tåget kommer inte få röra en fena förrän dom har hittat alla bitar... usch fy... R.I.P

Idag har jag, Leo & mamma haft en riktig mys dag & kollat på fantomen på operan, jag älskar den filmen, de e så himla bra. Gick en runda i regnet också så leo kunde sova en stund.
Både robban & denice va hemma idag med, robban va sjuk, sen om denice också va de vet jag inte, hon kanske bara ville va hemma för att robban skulle va de :P kärlek de.

aja vi ses & hörs



nu så

Tror att allt håller på & komma på en gång.
Skrev ju sist att leo har börjat åla sej, dagen efter så började han säga mamma.
tror att allt som vi väntat på kommer nu.. :)
kalle va med leo hos hans föäldrar en stund över dagen i fredags, så ringde han mej & berättade att han har börjat säga mamma, jag där: jaja men visst, & de ska jag tro på? säger du bara för att jag ska bli glad.
Så va de inte mer med de. sen igår så sitter leo & leker med sina leksaker i vardagsrummet, jag skulle bara snabbt gå & ta nånting i köket då jag hör mamma mamma mamma när jag gick. AAAAAHHHH jag blev så fylld av lycka så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Att höra sitt barn säga mamma för första gången va något alldeles speciellt.
Men dock. Så tror jag att han inte riktigt har hajat att jag e mamma, utan att han bara har lärt sej att säga de. men de kommer :)

Aja jag e väldigt sjuk iallafall. har haft kraftiga smärtor i magen nu ett par dagar & så, men inte tänkt på de så mkt, utan jag har träffat folk & vatt på kalas & allt sånt iallafall, men så idag, fyyyyy vad sjuk jag va. gick upp klockan 7 för att tvätta, trodde jag skulle spy när jag va där nere. Alla trodde att de va som jag va bakis, men hallå man blir inte bakis av 4 glas 8% vin, så jag skyndade mej upp, tog ett bad för att få bort mag smärtorna för en stund, har tyvär inga verktabletter kvar här hemma så.... men denna smärta vägrar att gå bort & de e precis som om jag har kramp underlungorna. sjukt jobbiggt e de & springer ut & in på toan hela tiden...

Aja, vi får se om jag snart blir bättre.
ha de bra kram

kladdig efter en god banan




Utmaning

Utmaning.


Fick en utmaning av emelie Tror att jag ska svara på frågorna.

Svara ärligt..
1.Tycker du om någon? Ja
2.Sol eller måne? Sol
3.Vinter eller höst? Vinter
4.Soligt eller regnigt? Soligt

Har du under de 24 sista timmarna..
1.Kysst någon? Nej
2.Sjungit? Ja
3.Blivit kramad? Ja
4.Känt dig fånig? Nej
5.Saknat någon? Ja
6.Dansat galet? Nej
7.Klippt håret? Nej
8.Gråtit? Nej

Om dig..
1.Hur mycket är klockan? 21.21
2.ditt namn? Sandra
3.Vart vill du bo? I Stockholm eller Göteborg
4.Hur många barn vill du ha? 2, kanske 3
5.Vill du gifta dig? Ja
6.Rullar du spagetti eller skär du dem: Både och
7.Har du ätit sushi? Ja
8.Favoritglass? Valnötsglass eller chokladglass med choklad cross

Grejer..
1.Har du någonsin blivit jagad av polisen? Nej
2.Har du hund? Nej
3.Sover du helst själv eller med någon? Med någon
4.Tror du på spöken? Ja
5.Älskar du dina vänner? Ja de flesta

Jag utmanar:
Johanna
Majsan
Mia

RSS 2.0