Hejdå huset

Jah, då har vi lämnat vårt kära hus i klågerup, jag saknar det otoligt mkt, men man måste släppa taget.
Flytten gick bra, & mamma & pappa längtar inte tillbaka nu när dom fått i ordning i det nya. har tagit bilder på insidan av de nya huset, men man ska se de i verkligheten för att kunna se hur fint de igentligen e, för bilder blir inte de samma.

Gamla huset i Klågge




lite från de nya









Julen över

Hej hej!
Ja nu e julen över, kan inte förstå att tiden gått så fort Man har förberett sej så himla mkt för den dagen, & så e den över på bara några timmar. Aja, vi firade julen hos kalles föräldrar, mkt trevlig, men saknade vår familj Min bror firade också med oss, så de va kul Anledningen varför han va med oss, va för att de bara va mormor & göran som mamma & pappa skulle fira med, så då tyckte vi att de blev bättre för robban att vara med oss.

Leo fick väldigt mkt jul klappar, hela vår gran här hemma va fullt utav klappar & alla va till han, tänk då hur mkt de blev sen när de va fler hemma hos kalles föräldrar Jätte mkt fint fick han. orkar inte rabbla upp allt han fick, men jag fick iallafall, en rosa burberry halsduk, 2 perfymer, öl provning & 3 rätters meny, pengar, rese sett där man lägger smycken & skor i, 3jätte fina kuddar till soffan, & en bahamas resa s¨å de va alles ;)

Hoppas ni fått en fin jul
kram kram














God jul

Helgen

I fredes gjorde jag & Kalle lite julbord till oss själva, sen blev de såklart risallamalta till efterrätt framför Idol, Helt klart vann den bästa på idol, för en gångskull. de e nog första gången rätt person vann tycker jag.
I lördes Va jag hos mamma & pappa, packade ner de sista i huset, så nu e de bara möblerna kvar som ska flyttas antingen nu i mitten på veckan, eller i helgen, sen e de hejdå huset. Medans jag va & packade där, så lånade carro Leopold ett par timmar, hon ville visa upp honom på sin kusins kalas, & de gick jätte bra. Hann inte mer än att klä av leo när vi kom hem, så Palle ringer gråtandes & säger att hon måste till kvinnoklenikens akutmotagning. Så de va bara till att klä på oss igen & köra i väg, va där ända till lite över 10 sen åkte vi hem, för jag förmodade att hon skulle bli inlaggd ändå, vilket hon ringde & sa sedan på natten, hon blev akut opererad, så nu e de nog mkt bättre med henne. I söndes va majsan här, käkade pizza & hade mys.
Idag åkte jag & leo hem till henne, så träffade vi Johanna & elliot en stund också.
Vi gjorde lite fina naken bilder på Leo, som jag ska skicka in sen & på på en stor tavla. jätte fina blev dom. Lika bra & göra dom själv hemma, än att betala dyrt, för lika fina bilder.
Kalle ska ha leo sen ikväll, fr jag ska tillbaka till majsan sen & ha film kväll, med lotta, henne & kanske snärre med.

Aja ni får ha de najs

kram kram









Johanna & Elliot


Leo glad i vagnen

Majsan

Vår gran, falsk men helt ok


Tyvär ingen bild på mej idag, känner mej ganska utanför ;)

Sorry

Förlåt att jag inte skrivit på ett tag, har inte vatt på humör, för att skriva helt enkelt. Mkr har hänt under dagarna som jag ej skrivit, har vatt på jul fest, mkt lyckat ;) sen fyllde jag år, kändes inte som de fick bara pengar av mamma & pappa sen av kalle, sen inga fler. de gamla har sagt att de bli alldeles för mkt nu, eftersom vi har sååå många barnbarnsbarn nu, så då får de bli så att dom får istället.... aja..... skit samma, i södes va vi på 1 års kalas hos Julia, väldigt trevligt, leo älskade presenten vi köpte till henne, så de blir en så i julklapp till honom också ;)


va på babysim igår, han fick sin andra medalj, min gullunge..........

idag va vi på nova lund & gick & yra, köpte julklapp till leo & så.

nu e jag hemma, har inte mer & skrkiva, sånt liv har jag........

ihelgen hände inget, kalle börjar jobba kväll på lördag så e ensam då...

ha de najs kram












Onsdag

En mkt trevlig dag idag, allt va perfekt. Jag,majsan, Johanna & barnen tog en tripp ner till Vellingeblomman, Väldigt trevligit. Hittade lite smått & gått, Lite blommor & lite pynt till granen :)
Sååå fina plastgranar det fanns där, men FY vad dom kosta. jag hittade en lika hög & antagligen lika tjock som den jag köpte, som kostade 1600 kr, medans min som va lika dan kostade 350 kr. fyyy man skems nästan när man tittade på deras priser. Men Fina va dom, & gud vad mycke jul pynt de va. Jag älskar.
Tog en liten fika där inne också. Leo & elliot bajsade exakt samtidigt, leo hade bajsat ända upp i ryggen, uuusch. fanns där sköt bord? nej man fick byta på en jävla tvättmaskin som dom hade inne på toan... Jag panik där, eftersom leo hade bajs överallt. Aja de fick gå som de gick, De löste sej tillslut iallafall, sen va de elliots tur & byta hehehe.. ;)

Kom hem sen vid 3, va bara hemma 45 min, sedan bar vi iväg till babysimmet. Leo va såå duktig idag, han va under vattnet helt själv utan att vi höllt i honom, sedan kunde han sitta själv på kanten utan att jag höll honom, men än kan han inte hoppa i vattnet själv. Nästa vecka e de sista gången på sesong 2, då får han sin andra medalj :) sen börjar sesong 3 i slutet på Januari :)

Nu e vi hemma, leo sover förfullt, jag & varit & solat, kalle har stuckit till en vän till honom, som e utvecklingsstörd, Skulle dit på lite glögg kväll. :)

Idag upptäckte vi att Leos andra tand också är på väg upp wiiiee... inte konstigt att han e lite kinkig & bajsar löst :)
hehe

Aja. ha en trevlig kväll
kram kram

Majsan & johanna


Vi med våra roliga hattar





RSS 2.0