hej alla glada

Just nu har jag precis kommit upp från ett topp i poolen. Jag & robban hoppade i för första gången idag trots regn väder.
Måste säga att de va huur härligt som helst.

Vad har då hänt den senaste tiden?
Leo har börjat på dagis, allt gick hur bra som helst, han kommer bra överens med alla & har väldigt kul, MEN i tisdes upptäckte vi att han hade fått fullt med blåsor på händer & fötter, de hade också spridit sej över ben & rumpa, så tyvär har han fått stanna hemma från dagis i 3 dagar. Så nu på måndag börjar han fulltid, 6.15- 14.30 & de blir då min första dag på jobb. Jag har verkligen sett fram emot de, men så fick jag höra att hon som jobbade där istället för mej, fastnade i min maskin & skar upp hela fingret, så hon fick operaras, så hon blir sjukskriven i minst 8 veckor & phen som jag jobbar med, går på semester den agen jag börjar. & då innebär detta att jag blir helt ensam. & där e såååå mkt & göra & jag som har glömt allt. hur ska jag ta mej till. Dom förväntar sej att jag ska kunna allt som innan, men de kan dom glömma.
Vi får helt enkelt se hur de går.

Har Vatt hos mamma & pappa nu sen igår, ikväll så kommer majsan & ett par andra till mej, för & kolla slager, dricka lite & spela spel. Ha allmänt trevligt.

Men ni får ha de så bra så länge. kraam

Förtsa dopp

Vem kommer först då



Tack så hemskt mkt

Jag vill tacka alla för de fina presenter Leo har fått. Jag e jätte nöjd.
Leo hade barn kalas idag. Jessica & Oskar va här redan runt 12 så vi stack ner till BK & handla hem lite mat.
Johanna, Mimmi & barnen kom vid  2 sen kom Majsan en stund därefter.
Vi åt god tårta & hade trevligt :). Kommer dröja ett tag nu innan man träffar dom igen, eftersom Leo går på dagis. Men vi får allt klämma in nån dag & hitta på nått.

De har gått 3 dagar nu på dagis & än så länge har de gått hur bra som helst. Idag lämnade jag honom 9.30 & hämtade honom 10.45. Allt hade gått hur bra som helst. De va bara 30 sek precis innan jag kom, då han blivit lite grinig av trötthet.
Han hade inte sivit mkt under natten & gick upp ganska tidigt på morgonen, så de va inte konstigt att lillkillen va nannig. Han sov direkt efter dagis, så de va skönt.

Imorrn blir de samma, dit, lämna & hämta. Jag ska en sväng upp på mammas jobb & hälsa på medans han e på dagis.
Sen därefter får vi se om jag får tag på jobb, får jag de så åker jag antagligen dit en sväng, för att prova mina jobb kläder som jag iiiinte tror kommer passa, eftersom jag e 10 kg större än vad jag va när jag väl började där. men vi får se.

Helgen inga planer än så länge. får se vad som händer.

Ni får ha de så bra
kram kram




Happy Birthday to Leopold

Min älskade älskade leopold. Kan inte förstå att de va ett år sean du kom till vår värld. Du förändrade mitt liv, till de bästa.
Detta året med dej, har varit helt underbart. Vi har haft så underbara dagar tillsammans med dej. Du är vår solstråle dag ut & dag in, är de regnigt ute så är de sol där för oss, för solen är du.
Jag älskar dej så obeskrivligt mkt. Du är mitt  allt. Du är mitt liv. Du är min verklighet. Du är min Leopold, min son.
Jag Älskar dej, Grattis på födelsedagen!



Idag hade vi kalas för vår älskade son. De va leos mormor,morfar,gammel mormor från både mammas & pappas sida, gammel farmor, farmor, farfar, Morbror Robban, Göran & christina som kom.
Kalaset blev lyckat, bjöd på god tårta, & hade väldigt trevligt. Leo fick så mkt fina saker. Tack alla :)


Imorrn börjar min son på Dagis (inskolning) de ska bli spännande. Kan inte förstå att han är så pass stor & reda att börja på dagis & leka med andra barn. Kan inte förstå att han ska lämna mej. Jag som haft honom dag in & dag ut, Hur ska jag klara mej utan honom. De kommer va roligare för honom än för mej. Ja kommer nog sakna honom mer än vad han kommer sakna mej. Han kommer ha så mkt fullt upp att göra, så han kommer inte hinna tänka på mej. :( aja
detta kommer gå bra. de tror jag.
Imorrn efter dagis, ska vi på kalas hos Milton, de ska bli kul. Leos barn kalas blir inte förrän på onsdag :)

Men jag hoppas ni haft en fin valborg & en trevlig helg.
kram kram









Presenter!







RSS 2.0