Amen denna längtan!

Hej alla glada!

Tyckte de va dags att ta mej tid & skriva lite. Nu är det augusti, & alla vet vad jag börjar tänka & drömma om då, JO JULEN.
Jag har redan fått julkänslan & börjar nunna på jul låtar. Längtar jag? ja de gör jag verkligen. Sommaren & jag går inte ihop, man svettas, man blir allmänt irriterad på värmen, man måste va lätt klädd. Allt som jag verkligen inte tycker om. Jag älskar kallt & allt som har med vintern & göra. Därför längtar jag redan. :)

Annars så går allt bra nuförtiden. Jobbet går bra, va dock hemma hela förra veckan, ångest, förlorade mkt pengar.
Leopold bara växer & växer, snart så går han, bara liten bit kvar sen så vågar han gå helt. Han e så feg av sej. Han tar bara 2 steg sen vill ha inte mer, envis som han är. Nu de senaste dagarna har jag sett många små bebisar, & jag får tanken var enda gång att TÄNK att leo har varit så liten, jag kan inte förstå de. Nu e han en JÄTTE bebis hehe... Han har blivit så stor, & man hinner inte med. Var tog bebis tiden vägen? nu e han en stor pojke. Tiden går så fort, & de kommer den göra mer & mer, & de skrämmer mej. Men man får ta vara på den tid man har.

sen vad de gäller mej, så e jag väldigt Lycklig & glad, nått jag verkligen unnar mej att vara, även om vissa ser ner på de, att jag för en gång skull är de. Jag trivs med Björn, & jag hoppas att framtiden blir vår.

Karl letar fortfarande lägenhet, går dock inte så bra vad jag vet, de kanske e svårt att få tag vad vet jag.  blir lite frustrerad bara, även om vi är vänner. De e svårt att börja om från början & gå vidare om man bor ihopa.
Vi får se hur de går & hur de slutar.!

sköt om er puss




RSS 2.0