AHHHHHHHHHHHHHH

Fan fan fan vad jag hatar att handla kläder till mej själv, jag prövade MINST 15 par jeans, tror du att nån passade eller?? NEJ & så e de speglar runt hela omklädnings rummet så man ser hur jävla fet & äcklig man e, celluiter ÖVERALLT på HELA låren feta som fan e dom också, armarna e lika så, magen stor som ett hus. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAn vad jag e äcklig

Blandade känslor

Idag har man verkligen blandade känslor när de gäller de mesta. Många minnen som dykte upp, både bra & dåliga.
Idag lämnade mamma & pappa nyklarna till den nya familjen som ska flytta in i vårt hus. Kan inte fatta att NU e de verkligen inte vårt hus längre, utan de e någon annans. Bara tanken på att jag inte kommer kunna gå dit & ens gå innanför trädgården känns sååå märkligt. Jag kommer verkligen sakna allt som har med huset att göra. Nu e de över.

Igår va jag & hämtade mitt & leos pass, låt mej säga att leo e så himla lik kalle när han va litet på sitt pass, när ni ser de så lägg bara till lite mörkare hy, så e de kalle som liten. sjukt.
Mitt blev si så där bra, bättre än de första jag tog nu som dom "tappade" bort för 3 veckor sedan.
Vid 3 tiden sen kom kitty hit. Mkt trevlig tjej de där måste jag säga. Lätt att umgås med, öppen för allt. Hade väldigt trevligt. Hon gick inte hem förrän närmare 10 sen va de sängen som gällde för min del, men kunde jag sova? nej, näsan rann hela tiden. Fick springa fram & tillbaka till toan hela tiden.

Idag har varit en lång tråkig dag. Fick panikångest av att bara sitta instängd här, så tog med mej leo på en promenad, sen gick vi in om & handla på hemköp & hälsade på lotta. Sen hem igen till de tråkiga.

Imorrn ska vi in till stan med kitty. Hon hade hittat så mkt fynd på rean så hon skulle hjälpa mej att också hitta lite skit. Jag klär mej som e 50 åring tycker jag. Har tappat stilen totalt sen jag blev mamma :P
På kvällen händer inte ett piss kalle jobbar natt & alla min vänner ska ut & festa, så de blir väl att man åker till mamma & pappa & sover över där. Mysigt & bara va med dom också. Bättre de än att sitta al alone

Men ni får ha en trevlig helg
kram kram


inte de bästa fotot, men de får duga. Svårt & få ett bra passfoto när man e irriterad som han va :P

en bild på mej också för en gång skull :P




Aja ni får ha

Sjuk

Har inte kunnat sova på hela natten, hög feber, sprängandes huvudverk, ont i halsen & öm i hela kroppen.
De e verkligen inte kul & va sjuk när man har barn. kalle jobba natt så jag fick ju ta leo ändå trots att jag va som döende.
Kalle va hemma lite över 8, så då fick vi leo till & sova ett par timmar till, skööönt.

De där med att jag började på sopporna igår, glöm de. Igår smakade dom alldeles utmärkt som alltid annars, men idag, fyyy säger jag bara. Den smakade som mögel eller nått. Inte konstigt, dom e 4 år gamla. & bäst föredatum gick ut för 4 år sedan, så sorry, jag får ta & banta med nyttig mat istället.

Va på babysim idag, ehm Leo har inte sovit på hela dagen, ni kan tänka själv hur han blev när han kom i vattnet, trött & hungrig, han & karl va i inte mer än 10 min, sen fick vi gå. Leo bara gallskrek & va inte alls på humör.
5 min efter att dom gått ur poolen sov han hehehe.... så de va en trött leo.
Man skämdes ju en aning när han va den ända som va på dåligt humör.

Aja tvätta imorrn, sen måste jag nog in om jysk & köpa nya krokar. Kitty kommer hir en sväng antagligen också nån gång under dagen :)

Ni får ha de najs
kram kram

5 min efter mkt skrik, då sov han som en stock & har fortfarande inte vaknat & kl e nu halv 8


Faan

fan fan fan hela min blogg blev förstörd när jag råkade trycka på en knapp, så utseendet på bloggen ändrades, & jag har ingen aning hur man gör när man ska ändra utseendet så man ser bilder, oooohhh hjälp mej?? nån som e bra på & göra om bloggar? så snälla gör om min

Hej hej

Helgen har varit jätte bra, Lördan va mysig ;) & igår va jag hos mamma & pappa. Käkade tacos & hade de allmänt mys.
Kalle jobbar natt, så han måste sova på dagarna, så de e bäst att hålla sej undan då. Vi för ganska mkt ljud ifrån oss annars, & då kan ju inte han sova.
Idag åkte jag & leo ut till babyland för att köpa nya blöjpåsar till blöjtunnan, asså jag måste ju bara säga att jag tycker de e lite väl dyrt med sånna påsar. 99 kr kostar en rulle, fy asså. & så tar den rullen slut på mindre än 2 veckor. Köpte iallafall 3 st så jag slipper åka fram & tillbaka hela tiden. gick in en sväng om på Jysk med, köpte nya krokar till toan eftersom de andra gått i sönder, men tror du alla krokar som va i paketet va hela? nej så klart inte, så jag får åka dit & byta. handlade nya gardiner till köket med, de e bara tillfälliga gardiner tills jag hittar lite mer snyggare.

Imorrn börjar Leos babysim sesong 3. e nyfiken på vad de ska göra nu, om de e mer dykning & så. Fottas ska dom snart göra också, dom ställde in sist eftersom de ej va många som anmält sej. Tycker de e tråkigt, vem vill inte ha bild på sitt underbara barn som dyker under vattnet liksom??

Annars så händer de väll inte så värst mkt denna veckan, inget planerat, så har ni lust & ses nån dag så hör av er.
Idag började jag på cambridge igen, de e bara 5 dagar jag ska gå på dom, så ta de lugnt ;) jag har haft sopporna nu e flera år, & dom måste ätas upp, så de e bara till 5 dagar sen e dom slut. ville ha en bra start innan jag börjar med diet mat. Ska börja äta mer nyttigt nu. måste . Träna ska jag också börja göra. Jag har så himla många olika tränings grejer som jag köpt men som jag nästan aldrig använt, så nu e de dax att ta fram allt från garderoben & börja träna ;).... varför gå på gym & betala massa när man nästan har gymmet själv hemma ;)


Aja ni får ha en fortsatt trevlig kväll
kram kram














Irriterande dag

Denna veckan har vatt sisådär. I tisdags va jag hemma hos carro, Ninnie kom också dit med samuel(hennes plast son). Har intre träffat Ninnie på några år, så de va kul & se henne nu.
Bakade sånna SUPER goda Cupcakes som jag bjöd på, man blir såå mätt efter att ha ätit en, men ändå klämmer jag i mej 3. Jag e såååå dum. men gjort e gjort.
Men i dag då!
Amen seriöst, går & handlar, packar på mej en massa, & ska betala för att lönen "skulle" komma idag, va där några pengar på mitt konto?? NEEEEEEEEJJJJ där står jag, röd i huvudet, vill bara springa ut därifrån, & kan inte betala. Så de va bara till att lägga tillbaka alla varorna.. för jag e pank.
så går jag in & kollar mitt konto, ja då kommer inte mina pengar in förrän på måndag, så har dom ALDRIG gjort, dom har ALLTID kommit in på fredan, om de e helg. Fan vad lack jag blev. E fortfarande irriterad hehehe....
Min underbara Gossunge sover, Kalle jobbar natt & här sitter jag ensam hemma, & har så tråkigt en fredag kväll.
Men men, jag e van.... Lite tråkigt bara nu när man vet att alla ens nära & kära e ute & har skit kul, utan mej.
Till o med mamma & pappa e ute idag. Hur känns de.

Igår fick jag en ångest attack, de e mkt som händer i mitt liv, mkt känslor som snurrar runt & mkt oro i kroppen. Men
vi får se vad framtiden säger.

Ha en fin fredagskväll allihopa.
Kram kram

ser de inte goda ut?

mums

Min älskade son

Plask plask

Jag minns att jag fick en son, ingen hund

Vuff Vuff




Mamma blogg

 


*Det är med en stor ära som jag tilldelar Dig den här Awarden!
Jag älskar att läsa Din blogg! Tack för att jag får följa Dig i Din vardag,
Du har en underbar Mammablogg! Be Proud!*


Jag har fått denna underbara award av http://miabencke.blogg.se/ för att hon tycker att jag ska vara stolt över min underbara Mammablogg!
Reglerna för Awarden är enkla. Jag som har mottagit Awarden, lägger upp den på min egen blogg, länkar till bloggen som jag har fått den ifrån. I min tur delar jag den vidare till ALLA Mammabloggar som jag tycker förtjänar den! Lämnar såklart ett meddelande inne hos Dem, om att de har fått den! Det är med en stor Ära som jag ger den här Awarden vidare till:


Catta    http://.catarinah.blogg.se/
Mimmi http://.mirakelmilton.blogg.se/
Emelie http://.emeliiiees.blogg.se/
Johanna http://.supersuperjojo.blogg.se/


Förlåt Förlåt Förlåt

Hej hej!

Förlåt för att jag e så himla seg på att skriva, men ibland har man inte tid, eller lust. De e mest kul & skriva när man får en massa komentarer ;) även om de kanske inte e så mkt att komentera, men de e kul när man får iallafall ;)
aja sist jag skrev då va de jul, mkt har hänt efter de, men kommer jag ihåg allt? hmm ny år va jätte trevlig, va hemma hos Ida & Mackan. sjukt god mat & trevligt sällskap.

annars så har de väll kanske inte hänt så mkt efter de. Minns inte. I fredes va de fest hos manjsan iallafall, Jag va barnfri för en gångs skull ;). Jätte kul & träffa alla igen. Fick dock åka hem vid 2 för man ska ju upp med leo också, men de va lagom tid. drack inte så mkt, men blev sjukt bakis ändå. hmm jag tåler inget efter graviditeten...
På lördan va jag hos björn & chilla lite. mkt trevligt ;) Måste säga att man blir ibland smått förvånad vad killar kan ha stil. Hans lägenhet va helt underbar :)

Aja igår stor städade jag hela lägenheten, sen blev jag lite smått hängig framåt kvällen & ont i huvet. Men vi får se.
Idag har vi varit på BVC med Leo, gjorde 8 månaders prov BOEL prov som de heter. De kollade synen & hörseln & lite sånna saker. Han klarade provet iallafall, sen fick han en vaccination spruta igen, han ska ha massa olika spruter eftersom Kalle e adopterad. Mkt skumt, men så e de.

Sitter här nu, kalle e hos christopher & leo sover middag.
E sjukt uttråkad, hade nog annars vatt med majsan vid de här laget, hon har vatt arbetslös nu ett litet tag, men i fredes fick hon besked om att hon kom in på undersköterska linjen, så Stort GRATTIS till henne, hon började igår redan, men hon sa att hon kommit till en bra klass så de e kul för henne, kommer dock sakna henne nu.Man  va van vid att hon alltid vatt hemma nu. Men men ;) får hitta på annat istället.

Usch tror jag håller på & få feber, fryser som f*n men e skoll het. hmm....
Tvätta imorrn, fy vad jobbigt.
Aja men ni får ha de bra. Kommer lite blandade bilder här neden pusss



                                                                      





 

RSS 2.0