äntligen de va på tiden

NU har äntligen min lilla älskling fattat hur man tar sej fram. Nu ålar han iallafall & de e ett stort steg. Jag har gått här & väntat & väntat på att han ska börja krypa, eller iallafall börja åla sej, men ingenting har hänt. & så har man sett alla andra som e i samma ålder som honom, som  nästan tillomed går själv. Han e lite sen han, men nu äntligen har han lärt sej. Bättre sent än aldrig.

Igår va kitty här, vi va först i stan & fixa lite saker sen drog vi hem hit & lekte lite med leo.
Leo somnade inte förrän halv 11... Fy vad de va jobbigt kan jag lova. De blir alltid så när de e folk här hemma att han inte går & lägger sej i vanliga tiden, hans tid e annars mellan 6-7 så nu va han uppe väldigt länge. Sov till 9 imorse, ganska skönt faktist.

Har lite ångest över imorrn, tråkigt & va ensam en fredag, men de e sånt man får ta. kalle ska ju ut med sina arbetskamrater & vänner :)

Idag har vi inte gjort så mkt, mamma va här över lunchen & fikade. alltid lika trevligt när hon kommer & hälsar på.
Sen resten av dagen så har leo bara övat på sina ålningstekniker ;)

aja ni får ha en bra dag
kram


                                    


Jag e långt hår







Förlåt

Jag vet att jag e så dålig på att skriva i bloggen, men jag har inte mkt att skriva om. & mkt som jag vill skriva om, kan jag inte skriva om här. Så då får man helt enkelt skit i de :)
Veckan har varit bra sen jag skrev sist..

Jag & kalle va på ölprovning i fredags. Mamma & 2 av hennes arbetskamrater gav sina barn de i julklapp, så vi kände 3 andra par som också va där. Väldigt trevligt va de med god öl & mkt god mat.  450 kr  per person kostade de & så ingick ölprovning, förrrätt, varmrätt & efterrrätt. dricka fick man betala själv..
Men de va värt priset.

kalle skulle jobba natt efter de tyvär, så jag stack hem till majsan. Där hemma satt snärre, emil, sulan, jimmy & Kitty & spelade spel.

Dagen efter hemtade jag leo hos mamma & pappa, sen va de bara melodifestivalen på kvällen.
I söndes blev jag & leo hembjuden till carro på middag. Fy vad god mat hon bjöd oss på. De blev skömanslassagne
Väääldigt mumsigt.

Igår kom kitty hit & lekte med oss. Hon hjälpte mej med att sätta på mitt löshår jag har köpt. Väldigt fint, men väälldigt ovanligt med så långt hår måste jag säga. vill klippa en bit, men vill inte att de ska bli förstört om de blir fel. Fast igentligen spelar de ingen stor roll, för jag köpte de ganska billigt. men får se...
Leo va iallafall jätte glad över att hon va här. Dom busade heela tiden. Roligt & se honom så glad. Så glad e han inte ens med mej hehehe.... e jag tråkig då?? eller kan de va att hon e ööver rolig....;)

Idag va vi på sista mammatäffen. gick igenom mat med en dietist. Om vad man får & inte får ge sina barn nu i en viss ålder. & så sa hon hur mkt dom skulle äta & så... Så nu har jag inhandlat en hel del, hon ville att man helst skulle sluta med välling helt under dagen & dra in fler mellanmål istället, så får väll göra de... de har gått hur bra som helst idag, han satt & åt sina majsbågar  & kokta morötter & sånt för att han inte skulle bli sugen på välling flaska.

Va på babysim idag också, de gick hur bra som helst. han va jätte duktig.
Men när vi kom hem sömnade han på en gång. han va helt slut.

Aja på fredag ska kalle ut med sina vänner. & ska bara vara hemma med leo.... på lördag ska vi på 30 års kalas sen får vi se om vi kanke träffar mackan & ida på kvällen...
Vad ska ni göra ihelgen?

sköt om er kram


Måste dela med sej?

hihi leo skrattar & skriker de e miiiin

Hallå hallå, e de någon där?

Leos fina tröja som han fick av Birgitta & Tomas! Tack tack säger Leo

Helgen

I fredags va vi bjudna hem till Marcus & Ida, jag hade verkligen sett fram emot att komma dit, & dricka lite vin & ha de allmänt trevligt. Men däremot leo lät inte oss att ha trevligt. Han vägrade äta & han vägrade sova, trots att han va hungrig & trött. Tillslut blev han så trött så han gallskrek i en halv timme i streck. Tillslut beslöt vi oss för att gå hem. Så länge va vi där, 2 timmar. Han brukar aldrig vara så gnällig när vi e borta, men den senaste tiden har han blivit de.

I lördes hände de inget speciellt. Vi gick ner & åt på slottstadens restaurang pizzeria, beställde in plankstek så klart ;)
De e de ända jag beställer när jag äter på restaurang. Tråkigt jag vet, men e så rädd att välja nånting annat. Rädd att jag ska bli besviken & ångra mej att jag inte valde planka ändå :) så bättre att va på den säkra sidan ;)

sen gick vi hem igen, Johan kom över, satt & drack lite här under melodifestivalen, den killen han tål inte mkt asså, han drack 3 smirnoff ice & blev en del på verkad hehe. ah de va kul & se iallafall, killarna drog sedan till KB. Jag va hemma med leo. :)

Idag har jag tvättat hela morgonen, sedan hämtade jag farmor så åkte vi hem till mamma & pappa. Åt en tidig middag. Kyckling med sås & potatis & grönsaker också såklart :) mmm mums
sedan burks päron med mandeltäcke & grädde till efterrätt ;)

Kom lagom hem sedan till one three hill & Gossipgirl! Nia & Sara kom in om & sa hej också. De ville leka lite med leo en stund :)

Nu sitter jag här, kalle jobbar kväll & jag e allmänt uttråkad. hmmm

aja. hoppas ni har haft en fin helg
kram

Leo har fått för sej att ha ute tungan hela tiden. hmm min sötnos:)



stackars min plutt

kom precis hem från vårdsentralen, som jag skrev igår så har leo fått utslag på hela överkroppen. Kom dit där idag, då sa dom att han har fått exem, & då har han ärvt de ifrån mej. Tyckte så himla synd om honom när jag fick veta att han kommer få lida av detta mesta dels av sitt liv. Vet själv hur jag har lidit alla dessa år. Jag har vatt så deprimerad varje gång jag har fått mina utlsag så har jag mått så dåligt, & fått sånt dåligt självförtroende & bara velat stänga in mej.
Tycker synd om leo om han kommer få gå igenom samma som mej....
Ska till en doktor på torsdag igen, får se om han skriver ut en starkare salva till honom. Just nu ska jag bara smörja & smörja honom med mjukblivande flera ggr om dagen..
Längtar tills de blir sommar, för då brukar exem försvinna för ett litet tag. För han lider så mkt nu :(

hmm

Asså jag har bara lust att skjuta alla hundägare ibland som INTE plockar undan efter sin hund när den bajsat.
De e 3 gången nu min vagn e full av skit på däcken, så tänker säkert ni, ja men se dej för istället var du kör, men hur jävla lätt e de & se framför en vagn + å måste man hålla koll på sitt barn. Har man hund, ska man fan plocka efter den också, annars ska man fan inte skaffa nån... Blir skit lack på sånt.........

Aja, e jätte nöjd med vagnen iallafall, innan hatade jag att gå ut & gå, eftersom de va väldigt ensamt & man hade inget sällskap. Men nu när leo e framför mej så har vi så himla kul tillsammans. Även om han inte kan prata, så pratar,skrattar & leker han på sitt sett, & vi har så himla roligt. Så nu e de mkt roligare att gå ut & promenera.

Inatt fick Leopold för sej att de va morgon & dax att gå upp halv 3 inatt. Förstökte få honom till att somna, men icke..
Så jag fick gå upp med honom & kolla tv.. Gick & la oss vid halv 5 igen, då sov han bara till halv 8 sen va de upp igen, ingen lång sov stund där inte. En timme efter de blev han trött igen så då gick vi & la oss, dröjde bara en halvtimme, sen började den dumma telefonen ringa för fulla muggar. Så klart va de en massa olika bolag som ville lura på mej en massa skit. Arg va jag eftersom dom väckte leo. Så vi fick gå upp, städade hela lägenheten, sen kom mamma över på fika, efter de så gick vi ut en sväng.

Imorrn ska vi till vårdcentralen, Leo har fått jätte mkt utslag på både bröst, mage & rygg så vi ska kolla upp de.
Han har haft de nu snart 2 månader & än så har de inte gått bort. BVC sa att de bara va värmeutslag & att jag bara skulle smörja in honom, men nu har jag prövat 3 olika salvor & inget har hjälpt, utan de har bara blivit värre, & nu har jag fått liknande utslag på min rygg, så kanske e de från honom jag fått de. Så de e därför vi får kolla upp de.
Sen på eftermiddagen ska en kille komma & köpa vår bilbarnstol, fick sålt vagnen i söndags. Jätte skönt att bli av med den direkt.
På kvällen ska vi till ida & Mackan, dricka lite vin & spela lite spel & ha allmänt trevligt. Leo ska såklart med så de blir ju bara en lung kväll.

På lördag händer de inte så mkt. Ska väl ut & äta bara, sen ska kalle antagligen på fest eller vad de snackas om....
Alla hjärtans dag e såå överskattat tycker jag, speciellt när man har barn eller vatt tillsammans så länge.
Visst klart de kan vara mysigt när man e i ett nyttförhållande men annars tycker jag de bara e en helt vanlig dag. Jag menar, hur många ggr om året går man inte ut & äter & har de mysigt? varför ska man då behöva göra exakt samma sak på alla hjärtans dag för? älskar man varrandra så visar man väl de varje dag? varför just på alla hjärtans dag???

aja en sak till innan jag slutar. NI e väldigt dåliga på att komentera ;)

Ha en trevlig helg
kram
leo prov smakar mammas nypressade juice, 




Skit rolig kväll

Jag, mitt glas vin framför melodifestivalen helt jävla ensam. Medans ALLA andra e samlade & festar & har trevligt tillsamman. Finns jag??? tydligen inte

Ny vagn

idag har jag tvättat & haft mej. vi gick sedan in en sväng till stan, kalle ville äta på Max så vi gick dit, tog en kyckling sallad, mkt god va den där. Sedan hamnade vi i en vagn affär, kollade på buggabo, MEN dom sa att dom inte sålde bara sittdelen, utan om vi skulle ha den så va vi tvugna att köpa hela paketet. & de tyckte inte vi va lönt, eftersom vi inte alls har nån nytta av att ha liggdelen. SÅ vi gick över gatan där de låg en annan vagn butik. Tittade runt lite. Hittade en fin blå vagn som va på rea. En Brio vagn, kopia av buggaboo. Ja sa ah skit i märket, jag behöver en ny vagn, så de blev den. Så sorry tjejer, ingen märkes vagn här inte....
Tråkigt nog när vi kom hem, märkte vi att den inte alls gick att få in i hissen, hjulen va för tjocka så de gick inte. sån tur va de skit lätt att bara ta av ena hjulet & sen köra in vagnen. Hur enkelt som helst utan att vagnen skulle bli svår att köra. Ni kanske de låter konstigt men i verkligheten va de faktist inte de.... hur enkelt som helst. så vi får ju köra med de ju... för jag hasar ju inte upp vagnen till 3 våning. men men.....

imorrn ska vi till banken & ta ut pengar från sparkontot, eftersom vi betalade vagnen med mitt kort nu & jag behöver ha pengarna tillbaka på kortet så. sen så ska vi tillbaka till vagn affären & köpa en ny åkpåse. jätte fin va de med lite konstiga mönster, lite indian aktigt... mkt fin i vit & svart...

aja de va alles.
kram kram





Helgen

Helgen Har varit helt ok faktist. Va hos mina föräldrar i fredags, sov över där. Åt gott & hade de mys.
I lördes blev jag barnfri, så åkte hem till majsan & hade mysig middag & tog de allmänt lugnt.
Igår sov hela familjen till halv 11, tillomed leo, & han sov hela natten, sen vaknade vid 7 för välling sen sov igen ända till halv 11 Galet skönt. gick ut en liten runda & handlade sen va de bara en mysig hemma dag för oss. Idag sov vi till halv 10, sov morgon igen, skönt. stack till banken & lämna in pengar sen gick vi till bvc. Leo skulle ta en vaccinationspruta inför resan. han sa inte ett knyst & märkte inte ens att han fick en spruta, han va så inne i de han gjorde. Min lilla gosunge. Duktig va han. efter de åkte jag & leo hem till majsan, vi gick en sväng i bunkeflo, skulle igentligen till en park & leka, men leo somna & de va is kallt & de blåste skit mkt, så de blev ingen park. Har bara tatt de lugnt nu hemma. kalle jobbar natt, sen e han ledig fram till fredag då han jobbar natt igen :) får se vad som hittas på i veckan. babysim imorrn, får hoppas på att de går bättre denna gången, Ska se till så att han sovit middag denna gången. Både jag & kalle ska bada, så då blir de kanske roligare :)

Aja de va alles.
sköt om er
kram kram

Leo har lärt sej klappa klappa kaka



Världens finaste



RSS 2.0