Usch hemskt

fick precis ett samtal av kalle, då han va på väg till jobbet. väl på tåget dit så stannar de konstigt då dom säger i högtalarna att en person har hoppat ut framför tåget så dom körde på personen. Fy vad hemskt & veta att de ligger fullt utav männskobitar under dom som sitter på tåget. De tråkigaste e att för 5-6 år sedan hände detta kalles bästa killkompis. Han blev på körd av ett tåg. Så där drogs det upp gamla hemska minnen för honom nu när han va på detta tåget. Jaja han kommer inte kunna komma in till jobb på ett bra tag ikväll iallafall, de väntar på polis & allt, & detta kommer säkert ta flera timmar, för tåget kommer inte få röra en fena förrän dom har hittat alla bitar... usch fy... R.I.P

Idag har jag, Leo & mamma haft en riktig mys dag & kollat på fantomen på operan, jag älskar den filmen, de e så himla bra. Gick en runda i regnet också så leo kunde sova en stund.
Både robban & denice va hemma idag med, robban va sjuk, sen om denice också va de vet jag inte, hon kanske bara ville va hemma för att robban skulle va de :P kärlek de.

aja vi ses & hörs



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0